Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Coop sender Irma-profil til Kenya

Foto: ColourboxTirsdag den 25 juni 2019 kl. 06:00 af: Redaktionen

Dagligvarekoncernens kaffesatsning i Kenya har fået ny administrerende direktør. Han kommer fra en topstilling i Irma.

Jacob Elsborg bliver administrerende direktør for African Coffee Roasters, som er Coop Danmarks kaffevirksomhed i Kenya.

Det skriver dagligvarekoncernen i en pressemeddelelse.

Coop etablerede i 2016 African Coffee Roasters med det formål at hente kaffe hjem til de danske forbrugere og sikre en fair betaling til de afrikanske producenter.

- Virksomheden er inde i en god udvikling. Og tiden er nu kommet til at tage den til det næste niveau med større salg, både i Coop og til vores internationale kunder, siger Coops bestyrelsesformand, Lasse Bolander.

Den nye administrerende direktør har haft en lang karriere i Irma og Coop. Han begyndte i 1996 i frugt & grønt på butiksgulvet i Kvickly, og har trin for trin arbejdet sig op. I 2001 kom han til Irma som projektleder og har haft en række forskellige positioner, og siden 2016 har han været salgsdirektør for kæden.

- Jeg glæder mig meget til opgaven. Forretningsmæssigt er der fantastiske udviklingsmuligheder for virksomheden, og privat bliver det et eventyr for min familie og mig, siger Jacob Elsborg.

Satser internationalt med kaffemærke

Udover at levere bønner til Cirkel Kaffe, så står African Coffee Roasters bag det internationale kaffemærke The Big Five.

Det er en serie af kaffe, produceret af de fem procent bedste bønner fra de fem førende kaffeproducerende lande i Afrika: Kenya, Etiopien, Uganda, Rwanda og Demokratiske Republik Congo.

The Big Five sælges foreløbig bl.a. i Skandinavien, Holland og flere afrikanske lande. Ambitionen er at gøre det til et internationalt kaffebrand.

LÆS OGSÅ: Topduo fra erhvervslivet er væk: Kaffekæde lider milliontab Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD