Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Coop skyder stor konkurrence i gang

Foto: ColourboxWednesday den 27 January 2016 kl. 10:50 af: Lise Møller Schilder

En præmie på 50.000 kroner og muligheden for at få sine produkter solgt i Coops butikker er gevinsten i Coops nye konkurrence.

Coop har det seneste år været i gang med at profilere sig som et supermarked, der tilbyder lokale og anderledes varer fra mindre danske leverandører. Og den strategi fortsætter. For andet år i træk vil Coop nemlig kåre årets bedste produkt med lokal oprindelse. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

- For os er Årets Lokale Vare 2016-prisen en unik mulighed for at opdage kvalitetsvarer inden for denne kategori. Flere af de tilmeldte producenter fra sidste år er i dag repræsenteret på Coops hylder med flere produkter hver, siger Christian Christensen, chef for Lokale Varer i Coop,  i en pressemeddelelse.

Pengepræmie og eksponering

Præmien for at vinde konkurrencen er 50.000 kroner og muligheden for at komme på hylderne i Coops supermarkeder. Coop er heller ikke alene om at udbyde præmien. Det sker i samarbejde med Madkulturen, som er en selvejende institution under Miljø- og Fødevareministeriet, der arbejder for ‘bedre mad til alle’ ved at indgå i en lang række forskellige madrelaterede projekter.

Sidste år deltog 123 varer i konkurrencen om at blive Årets Lokale Vare 2015. Og det betragter man hos Madkulturen som en succes.

- Det viste os, at vores land har et hav af unikke produkter med masser af historie og god smag. For en organisation som Madkulturen, der arbejder for bedre mad til alle, er det en fornøjelse at være med til at få disse varer af særlig kvalitet ud til forbrugerne, siger Judith Kyst, direktør i Madkulturen i pressemeddelelsen.

Producenter kan indstille deres produkter frem til 18. februar 2016. Derfra nomineres tre produkter i hver af de ni landsdele, som forbrugerne kan stemme om. Vinderne i hver landsdel går så videre til finalen, der foregår 1. juni. Her beslutter et dommerpanel, hvem der skal vinde.

LÆS OGSÅ: SuperBrugsen-konkurrence i sikkerhedsbristFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD