Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Coop indgår samarbejde med dansk succes-app

Foto: Steffen Sand/FacebookMonday den 8 May 2017 kl. 09:19 af: Kristian Holgersen

En madspilds-app med flere kendte investorer i ryggen skal give Coops kunder store rabatter på varer, der ellers ville blive smidt ud.

Nu lancerer Coop sit nyeste træk i kampen for at holde madvarer væk fra skraldecontainerne. Det drejer sig om et samarbejde med den succesfulde app Too Good to Go, som har flere kendte investorer i ryggen.

Gennem app’en får Coops kunder fremover mulighed for at købe varer - som ellers ville blive smidt ud - med en nedslag i prisen på op til 75 procent. Det vil især være brød og kager fra bagerafdelingerne, men kan også gælde andre varer.

Fra begyndelsen omfatter ordningen omkring 40 butikker i Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’ Brugsen. Inden udgangen af året forventer Coop, at over 100 butikker er med i ordningen.

- Vi har de seneste tre år arbejdet med at reducere vores madspild, og sætte varer ned i pris, når de nærmere sig udløbsdato. Vi kan stadig gøre meget og ser derfor gerne på samarbejder, der kan hjælpe både os og vores kunder til at reducere madspildet. Too Good To Go er et fantastisk godt og sympatisk koncept, som vi også tror mange af vores kunder synes om, siger CSR-direktør i Coop, Signe Frese, i en pressemeddelelse. .

Kendte investorer satser på app

App’en Too Good to Go gør det muligt for forbrugere at købe overskydende mad fra restauranter, dagligvarebutikker og bagerier til en billig pris. Den blev startet op af en gruppe unge iværksættere i 2015 og har siden haft stor succes.

Flere af landets kendte investorer har valgt at gå ind i projektet, som Detailfolk tidligere fortalte om sidste år. Grundlæggeren af Endomondo, Mette Lykke, er med ombord, ligesom Preben Damgaard og rengøringsbossen Birgit Aaby er det.

- Vi er rigtig glade for at styrke vores samarbejde med Coop og derigennem bidrage til indsatsen i kampen mod madspild i Danmark. Vi er overbeviste om at dette samarbejde vil være særdeles positivt for Coop og Coop’s kunder over hele Danmark, siger Henrik Stampe, Chief Sales Officer i Too Good To Go, i samme pressemeddelelse.

Lige nu opererer Too Good to Go i Færøerne, Norge, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Schweiz ogAustralien og har siden lanceringen reddet over 1200 ton mad fra skraldespanden. Virksomheden modtog i november Nordisk Råds Miljøpris.

LÆS OGSÅ: Kendte investorer satser på mad-appFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD