Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Coop indgår kæmpe aftale om fibernet

Foto: detailfolk.dkThursday den 9 February 2017 kl. 10:00 af: Lise Møller Schilder

Coop lægger fibernet ud til mere end 1000 butikker i hele landet, hvilket også kommer de lokale beboere til gavn.

Dagligvarekoncernen Coop har valgt at bruge penge på en kæmpe investering, som ikke kun kommer de lokale butikker til gavn, men også de mennesker, som bor i områder af Danmark, hvor internettet ikke fungerer optimalt. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

Coop har indgået aftalen med Nianet A/S, som skal lægge fibernet til minimum 1050 Coop-butikker i Danmark.

- Aftalen indebærer, at der nu kommer fibernet i mange, mindre befolkede områder, og dermed får mange borgere langt bedre netforbindelse, end de har i dag. Arbejdet begynder i løbet af kort tid, og allerede i år vil mange opleve bedre forbindelser, skriver Coop i pressemeddelelsen.

Investeringen i fibernettet betyder, at den digitale infrastruktur vil blive markant forbedret i mange områder, fordi der nu vil være en internethastighed på minimum 100 megabit fiber pr. butik.

Til gavn for butik og kunder

- Med denne aftale har vi taget et væsentligt skridt mod fremtidens Coop, hvor vi kommer til at tilbyde vores medlemmer og kunder mange nye løsninger, der vil gøre deres hverdag lettere, siger teknologidirektør i Coop, Kræn Østergård Nielsen, i pressemeddelelsen.

Nianet er ejet af 14 regionale energiselskaber. Og Coop forklarer, hvorfor valget er faldet på netop den udbyder, udover at de var konkurrencedygtige på pris og service.

- De er ligesom os forbrugerejet. Det gør, at de ønsker at give alle danskere bedre netforbindelse, også dem som bor i yderområder, hvor det ikke umiddelbart er rentabelt for de større og traditionelle fiberselskaber at levere, siger Kræn Østergård Nielsen.

LÆS OGSÅ: Ny logistik-satsning kan spare Coop for millionerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD