Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Coop udnævner ny koncerndirektør

Stina Glavind.
Monday den 17 September 2018 kl. 10:13 af: Kristian Holgersen

En nuværende kædedirektør bliver hentet ind som ny koncerndirektør i Coop.

43-årige Stina Glavind bliver ny koncerndirektør i Coop med ansvaret for Kvickly, Superbrugsen, Dagli´Brugsen og Fakta.

Hun afløser Gregers Wedell-Wedellsborg, der forlod koncernen i august 2017 for at blive topchef i Matas. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

- Stina har gjort det fremragende, senest som ansvarlig for Faktas turn-around, siger Peter Høgsted. Han er administrerende direktør i Coop.

- Jeg tror, at Stina også kan være forbillede for en generation af kvindelige ledere i en branche, som i den grad trænger til et sundere mix af kønnene på top-niveau. Derfor er vi glade for, at hun har påtaget sig jobbet, hvor målet er fortsat forbedring af driften og større synergi mellem kæderne, fortsætter han.

I forbindelse med skiftet er John Hornbech Christensen udnævnt til kædedirektør for Fakta.

Store forandringer

Stina Glavind har været i Coop siden 2011, hvor hun blev ansat som kategorigruppechef med ansvar for indkøb af mejerivarer og brød.

I 2015 blev hun kommerciel direktør for Kvickly, men allerede året efter fik hun posten som kædedirektør for den kriseramte Fakta-kæde. Med effektiviseringer, lukning af butikker og stærk korpsånd lykkedes det at vende udviklingen.

- Vi står over for nogle af de største forandringer i dansk dagligvarehandels historie med digitalisering, nye indkøbsvaner og et ekstremt konkurrencepræget marked, siger Stina Glavind om sit nye job.

- Det stiller krav til, at vi skaber størst mulig synergi samtidig med at hver kæde og hver butik skal møde kunderne stærkest muligt lokalt, fortsætter hun.

Første arbejdsdag bliver 1. oktober.

LÆS OGSÅ: Salling-direktør får topstilling i DRFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD