Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Coop har stoppet salget af måltidskasser

Fredag den 24 januar 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Det startede ellers godt i 2017, men nu har Coop valgt at sløjfe måltidskasserne. Et stærkere koncept skulle være på vej.

Inde på onlinesupermarkedet Coop.dk MAD bliver kunderne i øjeblikket mødt af følgende besked: “Måltidskassen lukker pga. ombygning.”

Endnu er der ingen præcis dato for, hvor måltidskasserne kommer tilbage i sortimentet. Men de er ikke væk for altid, forsikrer den kommercielle direktør for Coop.dk MAD. Der er bare brug for at gentænke hele konceptet.

- Måltidskassen fra Coop var en kæmpe succes i starten, men vi så en afmatning i anden halvdel af 2019, siger Morten Viktor til Detailfolk.

- Det fik os til at overveje konceptet, og vi besluttede at trykke på pause. Derfor går vi nu i tænkeboks og udvikler et stærkere koncept, som kan komme tilbage på markedet i løbet af i år, fortsætter han.

I 2017 begyndte Coop Mad.dk for første gang at sælge måltidskasser, som koncernen dengang beskrev som et af de hurtigst voksende områder inden for dagligvarehandlen.

Siden har endnu flere spillere trådt ind på markedet og skærpet konkurrencen. En af dem - Nemlig.co - kunne for nylig melde om gode takter for januar-salget, der var steget 50 procent i forhold til året før.

LÆS OGSÅ: Coop opruster i kampen mod discount: Egne mærker er våbnetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD