Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Coop-butikker får stort netværk af ladestandere

Den adm. direktør i OK, Jørgen Wisborg. Foto:PR
Monday den 4 October 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

 

Landets største kæde af tankstationer skyder en trecifret millioninvestering efter en service, som Coops kunder kan nyde godt af.

I alt 500 ladestandere til elbiler bliver nu sat op ved Coop-butikker over hele landet.

Det sikrer en aftale med tankstationskæden OK, som har valgt at investere et trecifret millionbeløb i at det store netværk af ladestandere.

- Denne aftale med OK sker for at gøre det nemmere for vores kunder at køre mindre klimabelastende, siger Kræn Østergaard Nielsen, adm. direktør i Coop.

- Aftalen har vi indgået som en del af vores klimastrategi, hvor vi vil være den mest ambitiøse i vores branche. Det gælder for vores egne drift, men det gælder i høj grad også om at gøre det lettere for vores kunder at nedbringe deres klimabelastning, siger han.

OK er med over 670 tankstationer landets største netværk af tankstationer i Danmark. Den nye aftale er et led i en satsning på e-mobilitet.

- Det betyder, at vi i øjeblikket investerer massivt i e-mobilitet både i form af hjemmeladebokse og ladestandere i det offentlige rum. Målet er at skabe det bedste lade-netværk i Danmark, og aftalen med Coop om etablering af ladestandere i både store og mindre byer, er et stort skridt i den retning, siger Jørgen Wisborg, adm. direktør i OK.

Alle kunder i Coops butikker kan bruge ladestanderne, hvis de downloader OK’s app.

LÆS OGSÅ: Coop tager første skridt mod grønnere leveringFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD