Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Chokolade-lingeri indtager modeugen

Foto: MagnumWednesday den 30 July 2014 kl. 14:47 af: Freja Thorbech

Der vil være spiseligt designerlingeri lavet af ægte chokolade at finde på catwalken, når modeugen løber af stablen i næste uge.

Umiddelbart er chokolade og lingeri ikke noget, man forbinder med hinanden.

Det vil Magnum dog forsøge at lave om på, når Copenhagen Fashion Week løber af stablen i hovedstaden i næste uge. Isproducenten har ved den såkaldte ”Magnum Chocolate Challenge” udfordret couture designeren Stasia Hallas til at designe et sæt lingeri i spiselig chokolade.

- Det har været vildt spændende at være med i ”Magnum Chocolate Challenge”, og det forunderlige ved udfordringen er denne her unikke kombination af to håndværk; designerens og chocolatierens. For mig har det især været interessant at finde ud af, hvad der kunne lade sig gøre i arbejdet med chokoladen, blonderne og mit design, siger Stasia Hallas i en udtalelse.

Blonder og chokolade

I tæt samarbejde med Magnum og et hold af landets bedste chocolatiers fra Frederiksberg Chokolade, vil Stasia Harris ved sin champagnereception inden sit show på modeugen præsentere det spiselige chokoladelingeri, som er kreeret i en delikat kombination af blonder og chokolade.

Showet afholdes på Orangeriet, hvor en af de fornemmeste opgaver bliver at holde lokalet koldt, så kreationerne ikke smelter.

Det er ikke første gang, at Magnum er repræsenteret ved modeugen. Forrige år lavede Magnum en chokoladekjole i samarbejde med Jesper Høvring, mens en række danske smykkedesignere sidste år designede en kollektion af spiselige chokoladesmykker.

LÆS OGSÅ: Chokoladesmykker indtager dansk modeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD