Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Centerdirektør: Genåbningen er gået over al forventning

Torsdag den 29 april 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

124 dage med tvangslukning er blevet afløst af travlhed i Rødovre Centrum, hvor de seneste dage har gjort direktøren fuld af fortrøstning.

Den tvungne juleferie i Rødovre Centrum varede fra 17. december og helt frem 21. april, hvor genåbningen endelig nåede til de store shoppingcentre.

Efter en uge med gæster i gangene er centerdirektør Jesper Andreasen nu ude at gøre status. De første åbningsdage i 2021 er forløbet godt, fortæller han.

- På syv dage har vi haft flere end 150.000 kunder på besøg i Rødovre Centrum. Det er langt over vores forventning, og jeg er fuld fortrøstningsfuld for forsommeren, siger han i en pressemeddelelse.

For at lokke kunderne tilbage i Rødovre Centrum er der sat en udstilling op i samarbejde med Nationalmuseet og Arken. Den har titlen Guld og Magi.

- Det er jo netop dét, vi er rigtig gode til sammenlignet med online shopping. Vi kan tilbyde vores kunder en unik oplevelse, når de besøger os. Og besøgstallet tyder på, at det trænger mange til efter en lang hård nedlukning, siger Jesper Andreasen.

Rødovre Centrum er familieejet og blev indviet i 1966. Siden 1991 har Jesper Andreasen, som er tredje generation af stifter-familien, været adm. direktør.

LÆS OGSÅ: Rødovre Centrum-familie satser på nødlidende centerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD