Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Byggeriet af københavnsk varehus sender Ikea på charmeoffensiv

Friday den 18 June 2021 kl. 07:00 af: Redaktionen

Borgermøder med kaffe og kage kan åbenbart ikke gøre det alene, så nu inviterer Ikea også til midsommerfest inden opførelsen af nyt varehus.

Snart begynder et stort byggearbejde ved Dybbølsbro i København, hvor det kommende Ikea-varehus skulle stå færdigt i 2023.

For at markere de første spadestik har den svenske boligagent besluttet at holde midsommerfest på Onkel Dannys Plads, som ligger i samme område. Arrangementet finder sted 24. juni.

- Mange københavnere har måske allerede set, at vi er i gang og er nysgerrige efter at høre mere om projektet, siger Anders Lyhne Nordtorp. Han er ekspansionschef i Ikea Danmark

- Vi ønsker at være den gode nabo, være åbne om hele processen og samtidig fejre det med en af de bedste svenske traditioner, vi kender. Midsommerfesten er et fælles samlingspunkt, og det er netop fællesskabet og starten på nye og gode relationer, vi fejrer, siger Anders Lyhne Nordtorp.

Den svenske ambassadør i Danmark, Charlotte Wrangberg, har meldt sin ankomst til midsommerfesten, hvor der også er lagt op til live musik, en videopræsentation af Ikea København og forskellige andre aktiviteter.

Ikea har også holdt borgermøder med kage og kaffe, hvor naboer og andre interesserede har haft mulighed for at høre nærmere om det kommende varehus. Det næste finder sted 18. august.


IKEA København

  • Varehuset bliver en mindre city-udgive, som er tilpasset københavnernes behov og fremtidens forbrugsmønstre, skriver Ikea.
  • Byggeriet forventes bl.a. at få certificeringen BREEAM Outstanding, som er en af de højeste standarder for bæredygtigt byggeri.
  • Desuden vil der blive anlagt solceller på taget, og indendørs åbner et Circularity Lab, hvor kunder bl.a. kan få hjælp til at forlænge levetiden på deres møbler.
  • Varehuset forventes at stå færdigt i 2023.

LÆS OGSÅ: Et år som ingen andre endte godt for Ikea DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD