Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Butikkerne blev lagt ned: Alligevel sætter omsætningen rekord

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 20 januar 2022 kl. 10:04 af: Kristian Holgersen

Når butikkerne lukker, finder kunderne andre salgskanaler, siger direktøren i Lakrids by Bülow. Næste skridt er det britiske marked.

Godt nok sælger de en type slik, som rigtig mange mennesker i udlandet slet ikke bryder sig om. Det er jo salt! Men alligevel har der gennem en årrække været fart på millionerne i Lakrids by Bülow.

Den adm. direktør - Frederik Nilsson - giver nu en forsmag på det kommende årsregnskab, hvor omsætningen rammer et rekordniveau på 293 millioner kroner - en vækst på 14 procent.

Fremgangen er kommet i hus, selvom  virksomhedens butikker i lange perioder måtte lukke på grund af coronakrisen.

- Vi har skabt et brand, forbrugerne finder frem til, selv om de fysiske er lukkede. Så den digitale distribution spiller selvfølgelig en stor rolle, siger Fredrik Nilsson til Finans

- Siden 2019 har Lakrids by Bülow forvandlet sig markant. Dengang stod de fysiske butikker for cirka 85 procent af omsætningen, men i dag er koncernen i høj grad en Direct-to-Consumer-forretning, hvor e-handlen er den vigtigste salgsarena, uddyber Fredrik Nilsson i en pressemeddelelse.

Næste skridt bliver åbningen af en flagskibsbutik i London. Det skal være et springbræt til resten af verden, skriver Finans.  

Johan Bülow, der grundlagde virksomheden tilbage i 2007 på Bornholm, trådte i 2017 tilbage som adm. direktør og har nu titel af kreativ direktør. Lakrids by Bülow har konceptbutikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og de Forenede Arabiske Emirater.

LÆS OGSÅ: Lakridskongen ser mod USA efter stærkt årsregnskabFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD