Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Butikker trodsede lukkeloven grundlovsdag

Foto: detailfolk.dkTuesday den 10 June 2014 kl. 09:39 - Kilde: Newspaq

En hel bymidte valgte at bryde lukkeloven og holde åbent grundlovsdag. Det er tåbeligt, at vi ikke må åbne vores døre, siger en af lovbryderne.

Tøjbutikker og radioforretninger må ikke holde åbent grundlovsdag, men det var der butiksindehavere i Sorøs bymidte, der var helt ligeglade med den 5. juni, skriver DAGBLADET Ringsted.

Dermed brød de lukkeloven, men politiet har ikke tænkt sig at overveje en eventuelt bøde til dem, for der er ikke nogen, som har anmeldt lovovertrædelsen.

En af dem, der valgte at holde åbent i en slags protest mod gældende lukkelov, var Birgitte Thorsgaard, der er indehaver af børnetøjsbutikken Ønskefrøen i Storgade.

- Det er civil ulydighed, men jeg føler mig nu ikke som en bandit. Jeg synes bare, det er tåbeligt, at vi ikke må åbne vores døre for alle de gæster, der var i byen i anledning af Klassisk Køredag i Sorø, siger Birgitte Thorsgaard til avisen.

LÆS OGSÅ: Sådan må butikkerne holde åbent grundlovsdagFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD