Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Britisk detailkæde dropper 700 stillinger

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 10 juni 2015 kl. 09:36 af: Freja Thorbech

Den britiske pendant til Matas skærer nu 700 stillinger væk i sin organisation. De butiksansatte går dog fri af fyringer.

Boots, der driver mere end 2.000 butikker i Storbritannien, som er en form for kombinerede Matas- og apoteker-butikker, har sat gang i en større omstruktureringsproces. Det betyder et farvel til 700 stillinger.

Omstruktureringerne skal give en mere simpel supportstruktur og sikre bedre service til butikkerne, ligesom de også skal give plads til investeringer på andre områder for at sikre en fremtidig vækst, lyder det i en pressemeddelelse fra Boots.

Her understreger kæden også, at det ikke er de butiksansatte, der bliver ramt af fyringer. Udmeldigerne fra Boots kommer efter kædens fusion med den amerikanske apotekergigant Walgreens sidste år.

- Vi har ikke taget disse beslutninger let og forstår den indvirkning, som dagens udmelding kan have på vores kolleger. Vi er klar til at gøre alt, hvad vi kan for at støtte alle vores folk, mens vi transformerer Boots og stræber efter at blive endnu bedre for vores kunder og patienter, siger topchef i Boots, Simon Roberts, i pressemeddelelsen.

Boots vil finde de 700 stillinger gennem en kombination af naturlig afgang, omplaceringer, omskoling og afskedigelser og tage fat i de berørte medarbejdere i løbet af den kommende tid.

LÆS OGSÅ: Spektakulært kup vækker opsigt i StorbritannienFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD