Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Bauhaus varsler en gennemgribende satsning på nettet

Foto: detailfolk.dkTuesday den 11 August 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

Banen er kridtet op til en massiv online satsning  i Bauhaus. - Det her er langt mere end blot en opgradering af vores webshop, siger talsmand.

Byggekæden Bauhaus har gennem flere år oplevet en eksplosiv stigning i forretningen på nettet, og da coronakrisen ramte, fik det bare serverne til at gløde endnu mere.

Derfor sætter Bauhaus nu massivt ind på at skærpe indsatsen online, og det kommer til at stikke langt dybere end blot en opgradering af netbutikken, siger den digitale forretningsudviklingschef i Bauhaus, Carsten Ostenfeldt Humlum, i en pressemeddelelse fra bureauet Novicell.

- Vi igangsætter en markant styrkelse af hele den måde, vi driver forretning på online, siger den digitale forretningsudviklingschef i Bauhaus, siger han og fortsætter:

- Vi skal være bedre til at understøtte kundernes behov gennem hele købsprocessen. Det gør vi blandt andet ved at styrke dialogen med kunderne på tværs af platformene, og derfor skal vi også være langt mere datadrevne og bedre til at udnytte de muligheder, der er i marketing automation, AI og intelligente produktanbefalinger.

En stor omstilling

Novicell er i den forbindelse blevet en del af de digitale hold i Bauhaus, som også består af bureauerne Raptor og Heyloyalty.

- Det her er måske en af de mest ambitiøse, digitale omstillingsprocesser, som Novicell har medvirket til de senere år, siger Jan Overgaard, kundedirektør hos Novicell.

- Bauhaus ønsker at skabe det bedst tænkelig fundament for at udvikle sin forretning online, og vi glæder os over at få lov at være en del af denne rejse sammen med to andre bureauer, der ligesom os er kompromisløse i deres tilgang til at udvikle digitale løsninger, siger han.

Siden 1988 har Bauhaus åbnet byggemarkeder i 18 danske byer. I hele Europa har kæden over 300 varehuse.

LÆS OGSÅ: Kæde af københavnske byggemarkeder går konkursFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD