Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Efter rekordår: Nu vil Bauhaus opruste

Foto: detailfolk.dkThursday den 7 September 2017 kl. 10:22 af: Kristian Holgersen

Ligesom konkurrenten Silvan har byggekæden Bauhaus planer om at åbne flere varehuse. En trecifret millioninvestering er første skridt.

Måske trækker det op til en byggemarkedskrig i stil med det, dagligvarebutikkerne lige nu gennemlever. Tidligere på ugen fremlagde Silvan planer for nye varehuse - og nu samler en konkurrent stafetten op.

Bauhaus sætter således et trecifret millionbeløb af til et helt nyt varehus i Kolding. Det skal være med til at sikre fortsat fremgang for kæden af byggemarkeder, som varsler endnu flere åbninger de kommende år.

- Vores nuværende mål er at bygge en god håndfuld byggevarehuse mere i Danmark, og de planer arbejder vi videre på i de kommende år. Men først og fremmest skal vi have bygget i Kolding, siger Bauhaus Danmarks administrerende direktør, Mads Jørgensen, i en pressemeddelelse.

Varehuset i Kolding kommer til at være på 14.000 kvadratmeter - næsten dobbelt så stort som byens nuværende varehus. Det åbnede i 1988, men bliver nu afløst.

Tilbage i marts åbnede Bauhaus desuden i Valby, så kæden nu består af 17 varehuse.

Har sat rekord for omsætning

I seneste årsregnskab fra 2016 kunne Bauhaus fremvise en rekordstor omsætning på to milliarder kroner. Overskuddet lød på 65 mio. kroner mod små 40 mio. i 2015.

På de seneste har Baushaus valgt at sætte fokus på håndværkerne, og det ser ud til at påvirke salget i en positiv retning.

- Omsætningsstigningen skyldes dels en bedring i konjunkturerne generelt men også øget aktivitet i vores webshop samt i vores salg til professionelle, skriver ledelsen således i årsrapporten for 2016.

Ifølge Mads Jørgensen spiller rådgivningen i byggemarkederne også en stor rolle i fremgangen.

- Vi har de seneste år haft stor fokus på at give vores kunder endnu mere rådgivning og vejledning om varerne. Vi tror i særdeleshed, at vores ekstra fokus på god og venlig kundeservice sammen med vores prisstrategi og et kæmpestort sortiment, har været med til at give os øget succes, siger han i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Bauhaus introducerer nyt konceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD