Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Bahne er klar til at vokse sig større

Onsdag den 25 januar 2017 kl. 09:50 - Kilde: Børsen

 

På flere områder har Bahne fornyet sin forretning for at skille sig mere ud fra mængden. Det skal bane vejen for vækst og butiksåbninger.

Hos Bahne har de i længere tid arbejdet på en gennemgribende transformation af forretningen. Nu ser den landsdækkende designkæde frem mod vækst og nye butiksåbninger. Det skriver Børsen.

I øjeblikket driver virksomheden 19 Bahne-butikker, men der er potentiale til endnu flere, mener kædens topchef, Jacob Bahne.

- Vi kan sagtens blive større. Den mest enkle måde at vokse på er jo at åbne flere butikker, og jeg vil da vurdere, at der i Danmark er plads til yderligere 15 Bahne-butikker, siger han til Børsen.

Jacob Bahne understreger, at Bahne især har styrket mulighederne for vækst ved at satse mindre på isenkræmmervarer og fokusere mere på modetøj og design. Som Detailfolk tidligere har skrevet, så er konkurrencen blandt isenkræmmerkæderne rigtig hård, men nu har Bahne altså fundet en ledig plads på markedet.

Ny direktør er på plads

For godt en uge siden kom det også frem, at Bahne fik ny mand på posten som administrerende direktør. Det drejede sig om kædens tidligere salgsdirektør, Benjamin Røpke, som har været i virksomheden 2006 og tidligere har besat en række andre betydelige stillinger i detailbranchen.

Den første Bahne-butik blev åbnet for mere end 50 år siden af stifterne Ellen og Jørgen Bahne Sørensen. Efterfølgende er forretningen vokset og tæller i øjeblikket 19 livsstilsbutikker med produkter inden for bolig, design, mode- og børnetøj.

I 2013 besluttede Bahne også at starte et samarbejde med designvirksomheden Hay og blive såkaldt master franchisetager, som Detailfolk kunne berette om. Nu driver Bahne fem Hay-butikker med stilrent design til indretning.

LÆS OGSÅ: Bahne genfødt efter tur i det ’blodrøde ocean’

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD