Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Asos sigter mod milliardmilepæl

Foto: Asos.comWednesday den 19 March 2014 kl. 11:10 af: Freja Thorbech

Den britiske onlinesucces, som blandt andet er ejet af danske Anders Holch Povlsen, satser på at nå en milliardomsætning i år.

Den britiske online modeforhandler går efter at ramme en milliardomsætning i regnskabsåret 2013/14.

Det har den hurtigt voksende netsucces netop bekendtgjort i forbindelse med offentliggørelsen af sine salgstal for det seneste halve år.

- Gruppen har leveret stærkt salg og margin vækst i løbet af årets første seks måneder, og vi er nu sikre på at opnå et salg på 1 milliard pund i regnskabsåret 2013/14, siger adm. direktør Nick Robertson i en udtalelse.

Asos kan i de netop offentliggjorte salgstal melde om en samlet omsætning på 481,7 millioner pund, eller hvad der svarer til tæt på 4,3 milliarder danske kroner.

Ligger under analytikeres forventninger

Det betyder, at omsætningen er vokset med 34 procent procent i forhold til året før.

På trods af den hastige vækst er det dog ikke nok til at leve op til den høje værdi, som er blevet fastsat i aktiemarkedet. Især de seneste to måneders vækst ligger under analytikernes forventninger, mens Asos samtidig også kæmper med stigende omkostninger, skriver flere britiske aviser.

Asos' webshop har mere end 71 millioner besøg om måneden, og netbutikken kunne i februar melde om 8,2 millioner aktive brugere.

Den danske modemilliardær Anders Holch Povlsen ejer 26 procent af den britiske onlinekæmpe. For halvandet år siden lavede Børsen beregninger, der viste, at tøjkongen på det tidspunkt ville have tjent 2,5 milliarder kroner på sin investering set i forhold til aktiernes værdi.

LÆS OGSÅ: Dansk tøjkonge tjener milliarder på britisk net-gigantFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD