Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Anklager Jysk for kopiering af flere designs

Foto: detailfolk.dkMonday den 9 December 2019 kl. 10:59 - Kilde: BT

Tidligere på året besøgte fogeden Jysk-hovedkvarteret for at sikre mulige beviser i forbindelse med anklager om kopiering.

Designeren Mette Ditmer anklager Jysk for at kopiere flere af hendes boligartikler. Der er tale om eksempelvis sæbedispensere, glas og toiletbørster, skriver BT.

Indtil videre står parterne står stejlt over for hinanden. Tilbage i august besøgte fogeden Jysk-hovedkvarteret i Brabrand for at beslaglægge mulige beviser som bogføring, billeder og mailkorrespondancer.

Men Jysk modsætter sig, at Mette Ditmer og hendes advokat kan få fuld indsigt i materialet. Det spørgsmål skal nu afgøres af landsretten.

- Jeg er ikke i tvivl om, at det her bliver en sag om en millionerstatning, siger advokat Johan Løje til BT. Han har tidligere haft designeren Anne Black som klient i en sag, hvor Salling Group blev beskyldt for at plagiere.

Pressechefen fra Jysk afviser anklagerne om, at den enorme boligkæde, der har over 2800 butikker, skulle have plagieret Mette Ditmers designs.

- Som vi ser det, er både Mette Ditmers og vores produkter et udtryk for generelle trends i markedet, siger Rune Jungberg Pedersen til Børsen.

Mette Ditmer har skrevet et længere indlæg om sagen på Facebook, hvor der også er billeder af de pågældende produkter:

LÆS OGSÅ: Netto anker dom i kopisag

Læs hele artiklen på BT


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD