Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Anderledes skomærke åbner første selvstændige butik

Foto: detailfolk.dkMandag den 21 februar 2022 kl. 11:52 af: Kristian Holgersen

De har snuset lidt til den fysiske detailhandel, og nu åbner iværksætterne bag et anderledes skomærke en selvstændig butik.

Skomærket Pyk Copenhagen åbner snart sin første selvstændige butik. Det skriver den ene af stifterne - Ulrik Schultz - i et opslag på LinkedIn.

Med makkeren Jessica Polland stiftede Ulrik Schultz i 2020 Pyk Copenhagen, hvor kunderne kan få specialdesignet børnesko, som bliver fremstillet i hånden og leveret inden for 10 dage.

Virksomheden blev født som en digital forretning, men nu bliver der altså oprustet med en butik på Østerbro i København.

- Det nye PykStudio bliver et sted hvor du, som kunde, kan se følge og prøve vores sko og få en helt anden connection og oplevelse end det er muligt digitalt. Du vil også kunne deltage i en af vores events, få gode råd om børnesko eller indlevere dine gamle sko til vores cirkelprogram, skriver Ulrik Schultz på LinkedIn.

Pyk Copenhagen har allerede stiftet bekendtskab med detailhandlen i forbindelse med konceptet Censuum, som er en fysisk markedsplads, der tilbyder hyldemeter til digitale brands. Deres to butikker ligger på Nørre Farimagsgade i København og i Lyngby Storcenter.

LÆS OGSÅ: Konkurs rammer selskabet bag skokæde: Mange butikker lukkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD