Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Ivrige løver sikrer stor investering til ung iværksætter

Lucas Rantzau, stifteren af Stori, flankeret af sine to investorer fra Løvens Hule, Jacob Risgaard og Christian Arnstedt.
Foto: PRFredag den 7 januar 2022 kl. 10:05 af: Kristian Holgersen

Den unge indehaver af en boligbutik på nettet endte med en af de helt store investeringer i DR-programmet Løvens Hule.

Selvlærte Lucas Rantzau på 25 år kan allerede kalde sig en serieiværksætter.

Trods sin unge alder har startet et tøjmærke, haft en mobil kaffebar, drevet et webbureau og importeret elektronik fra udlandet. Det helt store gennembrud har ladet vente på sig - men måske er det lige om hjørnet.

Da Lucas Rantzau dukkede frem på skærmen i DR-programmet Løvens Hule med sin virksomhed Stori, der sælger møbler og boligtilbehør på nettet, kunne han gå hjem med en af de helt store investeringer.

For i alt 2,5 millioner kroner har løverne Christian Arnstedt - adm. direktør i Blazar Capital - og Jacob Risgaard - medejer er Coolshop - fået hver 15 procent af Stori. Handlen kom i hus efter en lille budkrig, hvor fire ud af programmets fem investorer blandede sig.

- At gøre det, som Lucas Rantzau har gjort, er et lille mirakel. Det vidner om, at der løber iværksætteri i blodet på ham, og det er den ild, der næsten altid trumfer lange uddannelser og organisationsteorier, siger Jacob Risgaard.

Mangel på giganter

I starten brugte Lucas Rantzau sit eget hjem som lager for Stori, men siden er netbutikken vokset betydeligt. Sortimentet består af mere end 5.000 varer fra mærker som Louise Roe, House Doctor og New Works.

- Kigger man på fashion, er der nogle giganter, der har sat sig tungt på markedet med meget store markedsandele. Det samme er ikke tilfældet på boligsiden, og det vil jeg gerne skabe, siger Lucas Rantzau.

- Vores evne til at tiltrække samarbejdspartnere og give vores kunder en god købsoplevelse er noget af det, der har skabt stor vækst for os og dermed bevist, at vi har ramt et hul i markedet. Med investeringen fra Christian Arnstedt og Jacob Risgaard er jeg sikker på, at vi nu kan geare op og udleve vores ambition om at skabe det ultimative boligunivers, siger han.

LÆS OGSÅ: Løvens Hule-deltager har åbnet en fysisk butik: Flere er på vej

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD