Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Verdens største shoppingdag på nettet kommer til Danmark

Afstemning

Bør danske butikker også indføre Singles Day som nyt tiltag?

Ja, det vil være en god idé
 
Måske, men jeg tvivler på effekten
 
Nej, det er nok med Black Friday
 
Ved ikke
 
Tuesday den 7 November 2017 kl. 11:32 af: Kristian Holgersen

Nu vil Elgiganten introducere danskerne for en kinesisk shopping-tradition. Det kan blive lige så stort som Black Friday, mener topchef.

I Danmark har forbrugerne efterhånden lært de amerikanske udsalgstradioner Black Friday og Cyber Monday godt at kende.

Nu er deres kinesiske storebror også på vej, skriver Elgiganten i en pressemeddelelse. Den store elektronikkæde vil nemlig introducere danskerne for fænomenet Singles Day, som af mange bliver kaldt verdens største handelsdag på nettet.

- Vi vil fortsætte med at være danskernes førstevalg, når de skal købe hvidevarer og hjemmeelektronik, og vi følger derfor de globale tendenser i markedet og ikke kun de danske, siger Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten. Han mener, at fænomenet kan blive lige så stort som Black Friday.

- Singles Day er startskuddet for den mest intense periode i løbet af året med både Black Friday og julehandel lige rundt om hjørnet. De produkter vi sælger er utrolig vigtige for folk i dag, så vi forventer massiv travlhed, fortsætter han.

Tilbage i 1990’erne var Singles Day en slags markering af Valentins Dag for singler i Kina, men siden har det udviklet sig til en gigantisk shoppedag.

Ifølge Forbes handlede kineserne sidste år for 17,8 mia. dollar - svarende til 114 mia. kroner - på markedsplatformen Alibaba. Til sammenligning lå onlinesalget for Black Friday på 3,3 mia. dollar.

Amerikansk stjerne med i kampagne

Hos Elgiganten bliver Singles Day lanceret med en serie af film af den amerikanske Instagram-personlighed Fat Jewish.

- Vi er altid på jagt efter de bedste måder at nå ud med budskaber på. Fat Jewish har brugt sin unikke stemme og personlighed til at få opmærksomhed om vigtige temaer, et eksempel er hans online-spinningklasse for hjemløse, siger Peder Stedal.

- Vi elsker folk som tager initiativ og snakker højt om det de tror på. Hans enorme følgerskare viser, at han kommer igennem med sine budskaber, fortsætter han.

Singles Day begynder på elgiganten.dk og i landets 37 varehuse fra på lørdag kl. 10.

LÆS OGSÅ: Black Friday: Tre detailkæder får et rap over fingreneFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD