Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Verdens største katalog på vej i postkassen

Foto: Ikea.comThursday den 15 August 2013 kl. 06:50 af: Freja Thorbech

Nu er Ikeas katalog på vej ud til alverdens postkasser. Kataloget bliver trykt i flere millioner eksemplarer, se præcis hvor mange her.

Nu er verdens største hustandsomdelte katalog på vej ud til danske og internationale postkasser.

Ikeas 2014-katalog bliver trykt i 210 millioner eksemplarer og uddeles til 44 lande. Beskrivelsen af de billige svenske møbler kan læses på 30 forskellige sprog.

I Danmark er oplaget på det 324-sider lange katalog på 2,2 millioner. 1,8 millioner eksemplarer distribueres til danske husstande.

Indret hjemmet virtuelt

Et af de nye tiltag i det nye katalog fra den svenske gigant giver kunderne mulighed for at indrette deres hjem virtuelt og se, hvordan kædens møbler passer ind i lige netop deres stue. Det sker ved hjælp af kataloget og en tilhørende app til telefonen.

- Vi har udviklet flere interaktive funktioner til Ikea katalogets app, der via såkaldt augmented reality gør det muligt at indrette sit hjem digitalt og se, hvordan over 100 produkter i Ikea kataloget vil passe ind i hjemmet, siger marketingchef i Ikea Danmark, Lena Gaarde, i en udtalelse.

Har været udsat for kritik

Ikeas katalog var sidste år udsat for en del kritik, fordi en lokal franchisetager i Saudi Arabien havde valgt at fjerne stort set alle piger og kvinder i det lokale katalog. Noget Ikea efterfølgende var ude og undskylde internationalt.

LÆS OGSÅ: IKEA katalog - nu uden kvinder?

Også Ikeas reklamer har været udsat for kritik. I England var havenisse-elskere rystede over den massakre på uskyldige havenisser, som de var vidne til i en reklamefilm fra den svenske møbelkæde.

LÆS OGSÅ: Ikea i havenisse-krig i EnglandFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD