Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"TikTok baner vejen for nye marketing strategier - Lær trenden at kende"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Tysk restaurantkæde vil udvide med 8 restauranter i Danmark

Photo: Vapiano
Onsdag den 29 november 2017 kl. 10:04 - Kilde: Estatemedia

En tysk restaurantkæde, der serverer italiensk mad, har åbnet sin første restaurant i Tivoli og vil åbne i alle de store byer.

Danmark er det næste store sats for den tyske restaurantkæde Vapiano. Kæden serverer italiensk mad og ønsker at åbne restauranter i Odense, Aarhus, københavnsområdet og måske Aalborg. Det skriver Estatemedia.

Vapiano åbnede første gang i Hamburg i 2002. I Danmark har kæden åbnet sin første restaurant på hjørnet af Tivoli i det centrale København. Den næste kommer kommer ved indgangen til Frederiksborggade ved Nørreport. Men derfra har kæden svært ved at finde placeringer til de resterende seks restauranter, som Vapiano ønsker at åbne i Danmark.

– Vi har meget specifikke krav til placering, og vi åbner kun yderligere restauranter, hvis vi kan finde de rigtige placeringer, siger Vapianos Senior Operational Manager, Poul Cullura.

Vapiano findes allerede i over 30 lande - herunder Sverige. Konceptet går ud på, at man bestiller sin mad direkte hos kokken i midten af lokalet og spiser sammen ved store langborde.

– Vi har behov for stor trafik og synlighed omkring vores restauranter. Vi er et forholdsvis ukendt koncept i Danmark medmindre folk har været i Hamburg, Berlin eller andre steder i Tyskland og opleve os, og derfor skal vi kommunikere ret meget for at få folk til at forstå vores koncept, siger Poul Cullura.

LÆS OGSÅ: Finsk pizzakæde vil åbne restauranter i flere danske byer

Læs hele artiklen på Estatemedia


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD