Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Travlt år skudt i gang hos Coop Ejendomme

Foto: detailfolk.dkMonday den 14 February 2022 kl. 06:00 af: Redaktionen

Handler for millioner er på tegnebrættet hos Coop Ejendomme, som allerede har købt den første store grund i år.

Gennem 2022 forventer Coop at handle ejendomme til en værdi af godt en milliard kroner. Det oplyser dagligvarekoncernen i en pressmeddelse.

Indtil videre har Coop købt en stor grund på 64.000 m2 i Nørresundby til 114 millioner kroner, og i sidste uge blev der desuden indgået en aftale om salg af 11 ejendomme.

Målet er at udvikle butiksnettet og sikre supermarkederne de mest attraktive placeringer, forklarer ejendomsdirektør Flemming Møller Hansen.

- Hvis vi kan bygge et butikscenter, så der kommer til at ligge andre typer af butikker rundt om en af vores dagligvarebutikker eller varehuse, så styrker vi både den lokale handel og kundestrømmen i vores butikker, siger Flemming Møller Hansen.

Samlet set har Coop fra 2019 til 2021 købt ejendomme for mere end to milliarder kroner, for eksempel Odense Erhvervspark til 650 millioner, ejendommen Nørrebro Aps i København til 350 millioner og et halvt hundrede mindre ejendomme fordelt rundt omkring i landet, fortæller Flemming Møller Hansen.

- Vores ejendomsportefølje vil i fremtiden være en mere dynamisk størrelse, og vi er derfor altid interesserede i at høre fra ejendoms- og grundejere, der har interessante emner, siger Flemming Møller Hansen.

LÆS OGSÅ: Ikea-veteran bliver ny direktør for Coop TradingFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD