Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Travl møbelkæde åbner på Manhattan

Foto: BoliaMandag den 16 september 2019 kl. 10:00 af: Kristian Holgersen

En penthouse-lejlighed i New York bliver til et pop up-showroom for dansk møbelkæde. Vestkysten er også på plakaten.

Møbelkæden Bolia har omdannet en 300 m2 stor penthouse-lejlighed på Manhattan i New York til et midlertidigt showroom, hvor professionelle kunder kan se virksomhedens seneste kollektion.

Satsningen sker med hjælp fra den store amerikanske producent af kontormøbler, Steelcase, som Bolia landede et samarbejde med sidste år.

- Efter vores succesfulde lancering af Bolia x Steelcase samarbejdet på det europæiske marked sidste år, udvider vi nu samarbejdet til det amerikanske marked, siger topchef Lars Lyse Hansen i en pressemeddelelse.

- Det markerer vi ved at åbne inspirerende Bolia pop-up showrooms i de vigtigste byer i USA. Vi starter i New York som centrum for møbeldesign og base for nogle af verdens dygtigste arkitekter, fortsætter han.

Efter opholdet på Manhattan rejser kollektionen og showroomet videre til planlagte events i Los Angeles og San Francisco i løbet af efteråret, for til sidst at blive et permanent Steelcase x Bolia showroom.

Masser af projekter

På grund af flere store projekter og investeringer står det kommende regnskabsår til at blive det hårdeste af slagsen for møbelkæden Bolia.

Sådan lød vurderingen fra topchef Lars Lyse Hansen i et nyligt interview med Børsen, hvor han samtidig kunne annoncere, at virksomheden for andet år i træk må nøjes med en bundlinje på cirka 23 millioner kroner.

De foregående år har Bolia ellers været oppe på det dobbelte.

- Men derefter, i vores regnskabsår 2020/2021, er det planen, at du skal kunne begynde at se en positiv udvikling på resultatet. Så skal vi høste af de mange investeringer, vi har lavet - i at geare os til at sælge til det professionelle marked og i en ny it-platform, sagde Lars Lyse Hansen til Børsen.

Bolia er en dansk designvirksomhed med 58 konceptbutikker i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Belgien, Holland, Schweiz, Østrig og Frankrig.

LÆS OGSÅ: Bolig-milliardær stopper som topchefFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD