Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Møbelhus konkurs: Klager over skæbnesvangert vejarbejde

Foto: detailfolk.dkFriday den 21 June 2019 kl. 11:24 - Kilde: SN.dk

Konkurs rammer møbelbutik med stor tilstedeværelse på nettet. Et vejarbejde har i lang tid spærret for kunderne, lyder det fra direktøren.

Selskabet bag møbelbutikken Casanova er taget under konkursbehandling. Det skriver lokalmediet SN.dk.

Udover at have en 2000m2 stor butik i Ringsted, så bryster Casanova sig også af at være “Danmarks største og mest besøgte boligshop på nettet!”

Konkursen rammer efter et større vejarbejde, der har stået på i et års tid. I de sidste fire måneder har gaden endda været spærret for al biltrafik, skriver Casanova i en opdatering på Facebook, hvor virksomheden har små 80.000 følgere.

- Kunder, fra nær og fjern, SKAL kunne komme til butikken i bil, og viser det sig for omstændigt, så vælger mange kunder konkurrenterne, skriver Casanovas personale i opdateringen.

- I begyndelsen mistede vi en halv million kroner i omsætning om måneden. Det havde vi muskler til at klare, men efter gravearbejdet afspærrede for al trafik uden for vores butik i Nørregade, har vi mistet op imod 50 procent af vores omsætning, uddyber direktøren, Bjarne Jensen, til SN.dk.

Det seneste årsregnskab gælder for 2017 og viser et overskud på 465.000 kroner, mens bruttofortjenesten er på 7,3 millioner.

LÆS OGSÅ: Konkursramt boligkæde går i opløsning

Læs hele artiklen på SN.dk


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD