Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Topledelsen i Jysk overtager tre butikker

Foto: JyskWednesday den 26 October 2016 kl. 09:19 af: Dennis Clausager

HR, distriktschefer og landeledelsen i Danmark trækker i to dage i butiksuniformen for at kæmpe mod de øvrige Jysk-butikker om den højeste omsætning.

I går og i dag møder kunderne i Frederiksværk, Lemvig og Sønderborg nogle helt andre ansigter end de er vant til i deres lokale Jysk-butik.

Årsagen er, at personalet i de tre butikker har vundet en intern konkurrence og er sendt på et to dages ophold med alt betalt.

Chefer ude en gang om året

Det er i år ottende gang, at den danske ledelse skal ud og møde kunderne i butikkerne, men det er første gang, at det er tre butikker, der skal passes af hovedkontoret. Denne gang står HR-afdelingen, distriktscheferne og landeledelsen for salget og driften af hver deres butik.

- Vinderne plejer faktisk at være ret spændte på at skulle overlade butikken til os i to hele dage. Men det er altid nogle spændende dage, hvor vi får snakket med en masse kunder og set, hvordan hverdagen er for vores butikskolleger. Og samtidig får vi mulighed for at justere nogle ting, hvis noget kan gøres endnu bedre, siger Bo Andersen, der er Country Manager i Jysk.

Kage hvis ledelsen bliver slået

I de to dage konkurrerer de tre butikker på lige fod med Jysk's i alt 101 danske butikker om at nå den bedste omsætning. Og der er både prestige og kage på spil.

- Vi har forberedt os lidt hjemmefra og sørget for nogle ekstra gode tilbud i de tre butikker, så jeg har store forventninger til salget. Men vi er jo oppe imod nogle virkelig dygtige sælgere i vores andre butikker, så sejren er på ingen måde sikker. Jeg giver som sædvanlig også kage til de butikker, der slår omsætningen i en af ledelsens butikker, lover Bo Andersen.

LÆS OGSÅ: Lars Larsens arv går ikke til børnene
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD