Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Jysk ansætter erfaren marketingprofil

Peter Kjeldsen er ansat ny Marketing & Production Manager hos Jysk, hvor han tidligere har været trainee. Foto: Jysk
Tuesday den 5 April 2016 kl. 15:10 af: Dennis Clausager

Med ansættelsen af en marketingprofil, der bl.a. har Expert, Kompan og Jysk på cv'et, vil detailgiganten tilføre mere pondus og power.

Den 1. april vendte Peter Kjeldsen tilbage til Jysk, hvor han tidligere har været ansat som trainee. Denne gang er det rollen som ny Marketing & Production Manager, han skal udfylde, og marketingdirektør, Michael Gade, har set frem til at byde Peter Kjeldsen velkommen tilbage.

- Det er et scoop, at vi har været i stand til at hente Peter (Kjeldsen, red.) til Jysk. Det skal også ses som et bevis på, at vi ønsker at tilføre Jysks marketing mere pondus og power, så vi kan flytte endnu mere i de kommende år, siger Michael Gade i en kommentar til ansættelsen.

Nytænkning af markedsføring

Ansættelsen sker i forlængelse af kædens Jysk Apartment koncept, der er Jysks betegnelse for nytænkningen af markedsføringsstrategien, der blev lanceret i efteråret 2015. Jysk Apartment har været en medvirkende faktor til, at Peter Kjeldsen er vendt tilbage.

- Jeg er rigtig glad for at have fået muligheden for at komme tilbage til Jysk. Det er en virksomhed, der konstant har foden på speederen, når det gælder udvikling. Samtidig er Jysk en international virksomhed, hvilket også har været vigtigt for mig, siger Peter Kjeldsen.

Han slår fast, at Jysk Apartment for ham var med til at vise, at Jysk har modet til at gå nye veje og tilbyde spændende udfordringer, og samtidig glæder han siger til igen at samarbejde med en række tidligere kolleger.

Peter Kjeldsen kommer fra en stilling som Global Group Marketing Manager hos Kompan og har en fortid hos blandt andet Dansk Supermarked, Expert og selvsamme Jysk-koncern.

LÆS OGSÅ: Ny milliardregn over Lars Larsen – og mange nye butikker på vejFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD