Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Topchef: Vi ansætter 20 medarbejdere om dagen

Foto: Nemlig.comThursday den 2 April 2020 kl. 10:46 - Kilde: Finans

Antallet af nye kunder er 10 gange højere end normalt, og det skaber et akut behov for mere arbejdskraft, lyder status fra Nemlig.com.

For et par uger siden, da coronakrisen for alvor vendte op og ned på samfundet, begyndte Nemlig.com at opruste med mere mandskab.

Dengang ville netsupermarkedet hente 200 nye medarbejdere, men det antal står slet ikke mål med efterspørgslen. Lige nu er tilstrømningen af nye kunder 10 gange stærkere end normalt, skriver Finans.

- Vi havde brug for folk til varemodtagelse, opfyldning på hylder og pakning. Men da vi havde været i gang med rekruttering i en lille uges tid, kunne jeg se, at vi skulle have en ny målsætning, siger Stefan Plenge til Finans. Han er stifter og administrerende direktør for Nemlig.com.

- Det skulle hedde 400, og det går vi efter at ramme inden for de næste par uger, siger han og understreger, at det er en vild øvelse at ansætte 20 nye medarbejdere dagligt.

Samtidig lyder meldingen fra Nemlig.com, at væksten i omsætning er mere end fordoblet i forhold til samme periode sidste år.

LÆS OGSÅ: Nemlig: Coronavirus påvirker kundernes indkøb

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD