Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Flodheste i Zoo får mad fra Nemlig

Foto: Nemlig.comFriday den 20 December 2019 kl. 11:31 af: Redaktionen

Hver uge skal Nemlig håndtere store mængder af overskudsvarer. Nu får dyrene i Zoo en bid af kagen.

Kan frugt og grønt ikke sælges eller doneres til mennesker, så kan det i stedet blive til middagsmad for bjørne, tapirer og flodheste.

Nemlig.com har indgået en aftale, som giver Zoologisk Have i København mulighed for at hente overskudsvarer på onlinesupermarkedets hovedlager.

- Som virksomhed kan vi spare penge på foder, når vi modtager varer tre gange om ugen fra Nemlig.com, siger Christian Higraff, kommerciel direktør i Zoologisk Have, i en pressemeddelelse.

- Og det kommer selvfølgelig dyrene til gode, når vi i stedet kan bruge ressourcerne til glæde og gavn for deres velfærd, fortsætter han.

Kreativ jagt på samarbejder

Hos Nemlig.com har de doneret 1.200 kilo dagligvarer til velgørende organisationer hver uge i 2019. Det sker i bestræbelserne på at undgå madspild.

- Det er fantastisk, at vores overskudsvarer også kan supplere dyrenes foder i Zoologisk Have. Vi har kun en tredjedel af det madspild, som de har i den almindelige dagligvarebranche, og vi arbejder hele tiden på at nedbringe vores spild på nye og smarte måder, siger Mikkel Pilemand, kommerciel direktør i Nemlig.com.

- Det betyder også at vi skal være kreative og finde på nye samarbejdspartnere, der kan aftage vores overskudsvarer, som Zoologisk Have nu har gjort, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Tidligere topchef bliver en del af Nemlig-holdetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD