Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Topchef ser varehus som en manifestation af Powers ambitionsniveau

Foto: PressefotoTorsdag den 29 september 2022 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Mens stigende inflation og lav forbrugertillid hænger over samfundet, er Power ved at bygge landets største varehus for elektronik.

Tidligere på ugen var topchefen for Power - Jesper Boysen - ude at fortælle Finans om fyldte lagre, som volder elektronikkæden besvær i øjeblikket.

En del af de mange varer kan måske ende på hylderne i det kommende varehus i Ishøj. Det bliver kædens hidtil største, og med 5.000 m2 skulle det også være nok til at være landets største af sin slags.

- Jeg ser åbningen af varehuset i Ishøj som en manifestation af Powers ambitionsniveau og vores position på det danske marked, siger Jesper Boysen.

Opførelsen af varehuset sker midt i svære tider for dansk økonomi, men direktøren ryster ikke hånden af den grund.

- Power Ishøj er vores største satsning nogensinde. Uden tvivl. Og nogle branchefolk og detaileksperter vil nok sige, at vi er godt tossede, når vi åbner så stor en butik midt i en tid med stigende inflation, butikslukninger og stigende el- og energipriser, siger Jesper Boysen og fortsætter:

- I Power er vi kendt for at gå mod strømmen og finde vores egne veje – ikke mindst, når der er modvind. Og jeg er sikker på, at POWER Ishøj bliver en kæmpesucces. Jeg er faktisk ikke et sekund i tvivl.

Mere plads og flere muligheder

De mange kvadratmeter i Ishøj giver nye muligheder for indretningen.

I stedet for blot at udstille dele af produktserierne kan de store mærker få hele afdelinger i varehuset, hvor Apple får landets største shop-in-shop.

- Den giver helt nye muligheder, siger Jesper Boysen.

- Selvfølgelig for vores leverandører, men ikke mindst for kunderne i Power Ishøj, som bliver præsenteret for det største udvalg af varer, modeller og farvekombinationer, vi nogensinde har haft samlet på ét sted, siger han.

Den præcise åbningsdato for Power i Ishøj ligger endnu ikke klar, men den røde snor skulle gerne være klippet inden black friday i november.

LÆS OGSÅ: Topchef: Power har for mange varer på lager

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD