Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Topchef i IDdesign har valgt at sige stop

Foto: ID DesignFriday den 23 March 2018 kl. 08:52 af: Lise Møller Schilder

Den administrerende direktør hos Jysk koncernens store møbelkæder har valgt at stoppe efter syv år på posten. 

Den administrerende direktør for IDdesign, Michael Christiansen, har valgt at stoppe efter syv år som direktør. Det skriver Jysk i en pressemeddelelse.

IDdesign står bag møbelkæderne Idemøbler og Ilva, men er ejet af Jysk-koncernen.

- Efter syv meget spændende år har jeg besluttet, at jeg skal noget andet. Det har selvfølgelig været en svær beslutning, men jeg føler, at tidspunktet er det rigtige. Vi oplever god fremgang i både omsætning og indtjening, og vi har netop været igennem en god strategiproces, der har lagt et godt fundament for fortsat fremgang, siger Michael Christiansen i en pressemeddelelse.

Afløser er fundet

Michael Christiansen fortsætter frem til den 31. maj. Herefter bliver han afløst af Rami Jensen, der kommer fra en stilling som Executive Vice President, Business Development, i Jysk.

- Rami har været et stort aktiv for Jysk igennem mange år, og jeg føler mig overbevist om, at han bliver en fantastisk direktør for IDdesign. Samtidig er jeg glad for, at det har været muligt at tilbyde Rami en spændende stilling med et meget stort potentiale, siger ejer, Lars Larsen, i pressemeddelelsen.

Han har også kun roser til Michael Christiansen.

- Jeg er glad for, at Michael bliver frem til 31. maj og sikrer en god overgang. Michael har ydet en stor indsats for IDdesign, og jeg har fuld forståelse for, at han nu ønsker at prøve noget andet, siger han.

Ny bestyrelsesformand

Lars Larsen har derudover besluttet, at han vil forlade posten som bestyrelsesformand i IDdesign. Den nye bestyrelsesformand bliver CEO & President i Jysk Nordic, Jan Bøgh.

- Jan overtog i sin tid min plads som direktør i Jysk Nordic, og han har været en stor del af den succes, som Jysk har haft i de sidste mange år. Derfor glæder jeg mig over, at Jan har sagt ja til posten som bestyrelsesformand i IDdesign og dermed kan bidrage yderligere med sin store viden, siger Lars Larsen.

Jan Bøgh overtager posten som bestyrelsesformand den 31. maj.

LÆS OGSÅ: Ny direktør til JyskFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD