Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

To store danske sportskæder fusionerer

Foto: PRFriday den 15 April 2016 kl. 09:23 af: Søren Duran Duus

Den nye sportskæde-koncern får 175 butikker rundt omkring i landet og en årsomsætning på over én milliard kroner.

De to danske sportskæder Sportigan og Sport 24 fusionerer.

Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Kæderne har sammenlagt deres kædehovedkontorer og centrale funktioner som administration, logistik og marketing. Men selvom sportskæderne fusionerer, beholder de deres respektive navne, oplyser de.

Sportigan er udbredt med butikker i provinsen, mens Sport 24 i stigende grad satser på nethandel, som detailfolk.dk onsdag skrev i ’Sport 24 går frem på både top- og bundlinje'.

- Så synergierne er meget store hele vejen rundt. Det er en naturlig udvikling i branchekonsolideringen. Vi er vel det, man kan kalde et perfekt match, siger administrerende direktør i Sport 24, Henrik Bruun, og bestyrelsesformanden i Sportigan, Steen Egede Hansen, i en fælles pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Sports- og vildmarkskæde vil indtage Danmark

Får i alt 175 butikker

Den nye sportskæde-koncern får 175 butikker rundt omkring i landet og en årsomsætning på 1,2 milliarder kroner - Sport 24 har i dag 48 butikker.

Ifølge dagbladet Børsen havde Sport Nordic Holding, der ejer Sportmaster-kæden, en omsætning på én milliard kroner i 2014.

Sportigan får med fusionen blandt andet adgang til 8000 varenumre fra Sport 24’s lager i Silkeborg mod Sportigans 1.000 varenumre i Aalborg.

- Vi opnår en markant stærkere forhandlingsposition i forhold til sportsbranchens mærkevarer og for den sags skyld private label-producenter, forklarer Sportigans direktør, siger Lars Elsborg.

- Alle Sportigan-butikker bevarer med den planlagte model deres selvstændighed, men kommer til at arbejde sammen med et endnu stærkere funderet kædehovedkontor end vi som selvstændig kæde kan levere. Vi får nye og flere kræfter – det bedste fra to verdener, om man vil, uddyber Lars Elsborg i meddelelsen.

LÆS OGSÅ: Pressede sportskæder satser på nye butikskoncepterFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD