Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Tiger-milliardær satser millioner på iværksættersucces

Lennart Lajboschitz stiftede i 1995 detailkæden Tiger
Foto: ZebraTirsdag den 26 januar 2016 kl. 09:02 - Kilde: Berlingske Business

Stenrige Lennart Lajboschitz har endnu engang haft den store tegnbog fremme og har investeret et ’pænt tocifret millionbeløb’.

Med et ’pænt tocifret millionbeløb’, som Lennart Lajboschitz selv kalder det uden at ville komme nærmere ind på det eksakte beløb, har Tiger-milliardæren netop skudt penge ind i den fremadstormende samkørselstjeneste GoMore.

Det skriver Berlingske Business.

Lennart Lajboschitz, der blev milliardær på at sælge Tiger-kæden til kapitalfonden EQT, har investeret og fået en aktiepost i GoMore på cirka syv procent.

GoMore har omkring én million medlemmer, hvoraf der i Danmark er over 400.000 brugere. Og samkørselstjenesten vokser stadig hurtigt.

- Tallene er så store, at ethvert firma ville drømme om at være i kontakt med så mange mennesker. GoMore er et fantastisk firma med et fantastisk potentiale, og der er flere grunde til, at jeg er glad for at investere, siger Lennart Lajboschitz til Berlingske Business.

- For det første tror jeg, at det er en fantastisk god forretning, så det bliver en god investering for mig. Det andet er, at forretningsideen er centreret om deleøkonomi, som jeg synes er interessant, så jeg går også ind i projektet, fordi jeg gerne vil lære noget om det, siger Lennart Lajboschitz videre til avisen.

LÆS OGSÅ: Succesen fortsætter for Tiger

Investerer bredt

I 1995 stiftede Lennart Lajboschitz detailkæden Tiger, som med årene er blevet en stor succes. I 2012 solgte Lennart Lajboschitz 70 procent af aktierne til kapitalfonden EQT, hvorved han tjente omkring 1,5 milliard kroner.

Lennart Lajboschitz ejer blandt andet den tidligere Absalons Kirke på Vesterbro i København, 33 procent af sikkerhedsfirmaet Certa og hotellerne Hornbækhus og Villa Strand i Hornbæk.

LÆS OGSÅ: Sådan vil Tiger blive endnu større og stærkere

Læs hele artiklen på Berlingske Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD