Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Telenor går i luften med nyt butikskoncept

Tuesday den 18 May 2021 kl. 10:45 af: Kristian Holgersen

Nyt koncept i Telenor blander fordele fra nettet og fysisk detailhandel. - Sådan en butik vil jeg gerne selv handle i, siger direktør.

Som de første i branchen har Telenor åbnet en virtuel butik på nettet, hvor kunderne kan blive vist rundt af medarbejdere ved hjælp af et videolink.

Konceptet, der hedder Telenor Live, forsøger at tage det bedste fra handlen på nettet og blande det med den personlige rådgivning i de fysiske butikker, skriver Telenor i en pressemeddelelse.

- Vi er blevet meget mere fortrolige med at tale med hinanden over en videoforbindelse hen over det seneste år, og Telenor Live er en ny måde at handle på, som ligger helt naturligt i tråd med den udvikling, siger privatkundedirektør i Telenor, Christian Hoffmann.

Udvalget i Telenor Live er det samme som i selskabets fysiske butikker, og det skulle den personlige rådgivning også gerne være.

- Det er præcis pointen. Vi har taget det bedste fra den fysiske butik og webhandelen og slået det sammen. Der er fuldt fokus på den enkelte kunde, ekspedienten har god tid og skal ikke forholde sig til andre kunder under ekspeditionen, og så bliver varerne leveret direkte til døren. Sådan en butik vil jeg gerne selv handle i, siger Christian Hoffmann.

Telenor Live har åben mandag-lørdag fra klokken 10-20 og ligger på Telenors hjemmeside. Ude i den virkelige verden har teleselskabet stadig 40 fysiske butikker.

LÆS OGSÅ: Telenor præsenterer ny topchef i DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD