Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Tager første spadestik til ny type butik i Coop 365-kæden

Foto: Coop
Onsdag den 8 december 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

Opførelsen af den første bæredygtige Coop 365-butik begynder nu. Det bliver et grønt flagskib, lyder det fra kædedirektøren.

De indledende spadestik til den første bæredygtige butik i Coop 365-kæden bliver taget onsdag. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

Butikken ligger i Hvissinge, som er en del af Glostrup, og den får blandt andet et tag med grøn beplantning, varme-genvinding fra køleanlægget og lokale regnvandsløsninger. Den opnår dermed certificeringen DGNB Guld.

- Med Coop365 Granskoven får vi og kunderne i Glostrup et grønt flagskib med helt særlige rammer for den gode og ansvarlige kundeservice og handleoplevelse, som Coop365 skal være kendt for. Det er vi nu et skridt tættere på, og det glæder jeg mig til at markere med en julefest for byens borgere, siger kædedirektør for Coop365 og Fakta, Thomas Nielsen.

Et overdækket torv bliver til et salgssted for sæsonvarer og blomster, men skal også være et samlingspunkt for kunderne. I sortimentet kommer der ekstra fokus på økologiske varer, mindre plastikforbrug, dyrevelfærd, madspild og produkter fri for skadelig kemi.

- Vi har som virksomhed et kæmpe ansvar for at reducere vores klimaaftryk, og det skal vi arbejder med på alle led af virksomheden, siger Jonas Engberg, klimachef i Coop.

- Derfor skal vi selvfølgelig tænke på klimaet, når vi bygger nye butikker. Coop365 Granskoven bliver ikke bare vores første discountbutik med en international bæredygtighedscertificering, men viser også vejen for, hvordan vi skal og kan tænke bæredygtighed hele vejen rundt, siger han.

LÆS OGSÅ: Tidligere koncerndirektør i Coop har fundet ny toppostFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD