Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Svensk kæde køber guldrandet netbutik af dansk iværksætter

Onsdag den 31 marts 2021 kl. 10:03 af: Kristian Holgersen

Efter 15 år sælger dansk iværksætter sin succesfulde netbutik til ejerne af en stor svensk elektronikkæde. Men han fortsætter som direktør.

Netbutikken Av-Cables.dk, der sælger kabler, stik og alt muligt andet elektroniktilbehør, er netop solgt til den svenske kæde Kjell & Company.

Det skriver en af ejerne af Kjell & Company - kapitalfonden FSN - i en pressemeddelelse.

Iværksætter Christian Damgaard Møller startede AV-Cables.dk tilbage i 2006, og siden har han gjort netbutikken til en særdeles indbringende forretning, som i årsregnskabet for 2020 kunne bogføre et resultat på næsten 25 millioner kroner.

På den anden side af ejerskiftet fortsætter Christian Damgaard Møller som adm. direktør for Av-Cables.dk, ligesom hans livsværk kører videre som et selvstændigt brand.

- Vi har et meget positivt syn på at blive en del af en yderst succesfuld spiller på markedet for forbrugerelektronik, siger han og fortsætter:

- Vores muligheder for at skabe vækst med Kjell & Company er unikke, fordi vi kommer til at kunne sælge Kjell & Companys produkter hos os, mens vi kan bruges deres omnichannel-platform til at sælge vores produkter, siger Christian Damgaard Møller.

Styrker begge virksomheder

Kjell & Company, der i øjeblikket har 129 butikker på det svenske og norske marked, ser store perspektiver i deres opkøb.

- Gennem overtagelsen styrker vi begge virksomheders drift. Kjell & Company og AV-Cables supplerer hinanden i både produktudbud og geografisk rækkevidde, siger Andreas Rylander, adm. direktør i Kjell & Company.

- Vi glæder os meget til at arbejde med med Av-Cables og sammen drive vores vækst fremad på alle vores markeder, siger han.

Prisen for at overtage 100 procent af Av-Cables.dk har parterne valgt at holde for sig selv. Men som en del af handlen bliver Christian Damgaard Møller medejer af den svenske kæde, som har en årlig omsætning på 2,3 milliarder svenske kroner.

LÆS OGSÅ: Makkerpar tjener millioner på salg af deres indbringende livsværkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD