Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Svensk firma vil sætte pakkebokse op i hele Danmark

Tuesday den 5 May 2020 kl. 10:21 af: Kristian Holgersen

Levering samme dag - alle ugens dage. Svensk tjeneste vil sætte farten på nethandlen op og banker nu egne pakkebokse op i Danmark.

Under coronakrisen har flere dele af nethandlen kronede dage, fordi forbrugerne kan se en oplagt fordel i at undgå de fysiske butikker.

Blandt ulemperne ved nethandel kan være en betydelig leveringstid og lange køer foran afhentningsstederne, som typisk har haft nok at lave under coronakrisen.

Men nu går det svenske firma Instabox ind og blander sig på markedet for levering herhjemme. Tjenesten er fra i dag blevet lanceret i København og skal efter planen rulles ud i hele landet i 2021.

Instabox bruger et netværk af egne pakkebokse og lover at kunne levere pakker alle ugens dage. I Sverige når ni ud ti pakker, der bliver bestilt inden klokken 16.30, frem samme dag.

- Det betyder i praksis, at du fx kan bestille en ny skjorte eller kjole om formiddagen og nå at hente den om eftermiddagen, inden du skal ud at spise eller i byen fredag aften. Og fordi vi har vores egne pakkebokse, behøver du ikke at stå i kø ved pakkeudleveringen, siger Martin Nørtoft i en pressemeddelelse. Han er General Manager for Instabox i Danmark.

Åbner på Sjælland og Fyn i år

I løbet af 2020 udbygger Instabox netværket af pakkebokse til at dække resten af Sjælland og Fyn, så 2,5 millioner danskere får adgang til tjenesten inden årets udgang. I 2021 kommer resten af Danmark med.

Satsningen sker ved hjælp af en finansieringsrunde, hvor virksomheden har fået tilført 270 millioner kroner.

- Vi glæder os rigtigt meget til at åbne i Danmark, hvor den ekstra kapitaltilførsel gør det muligt at have en offensiv og langsigtet vækststrategi, siger Alexis Priftis. Han er CEO og medstifter af Instabox.

- Samtidig kan vi trække nogle af vores mere 50 samarbejdspartnere i Sverige med over sundet, så vi hurtigere kan udbygge vores distribution.

I Sverige samarbejder Instabox blandt andet med H&M, IKEA og Boozt.com.

LÆS OGSÅ: Fire timer er grænsen: Boligigant satser på hurtig leveringFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD