Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Rema 1000 satser på lynlevering

Tirsdag den 21 februar 2017 kl. 06:00

Med en udvidelse af app'en Vigo vil Rema 1000 tilbyde ekstra hurtig levering af dagligvarer til kunderne.

I 100 dage har Rema 1000s kunder haft muligheden for at benytte sig af app’en og leveringstjenesten Vigo. Nu udvider discountkæden sin service med en såkaldt strakslevering, så kunderne kan få deres varer bragt ud inden for tå timer.

- Onlinehandel er på vej ind i en ny tidsalder. Hvor vi før har måttet vente på varerne i et par dage, vil vi nu have dem med det samme. Indtil videre har onlinehandel kun dækket en procent af dagligvaremarkedet, men jeg tror, at kurven vender i takt med mere strakslevering, siger Jesper Bove-Nielsen, adm. direktør i Vigo, i en pressemeddelelse.

Med Vigo er det muligt at bestille sine dagligvarer og få fremmede personer til at klare indkøb og levering. Indkøberne er ikke ansatte i Rema 1000, men andre brugere af app’en fra nærområdet, som har meldt sig til tjeneste. Ifølge REMA 1000’s egne tal er 48 procent af bestillingerne på nuværende tidspunkt strakslevering og den gennemsnitlige leveringstid ligger på 123 minutter.

- Allerede nu, kort tid efter vi har lanceret, kan vi se et tydeligt indkøbsmønster – kunderne ønsker varerne leveret hurtigst muligt. Danskerne har taget on demand-tendensen til sig, som vi kender fra Netflix. De vil have produktet i det øjeblik, de trykker på knappen, og vi er glade for at kunne imødekomme dem med strakslevering, siger Jesper Bove-Nielsen, adm. direktør i Vigo, i en pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Rema 1000 melder om kæmpe tilslutning til appFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD