Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Svarer igen på kæmpe stikpille fra Netto

Foto: PR - Claus SjödinTuesday den 6 September 2022 kl. 09:58 af: Kristian Holgersen

Hos Irma valgte de straks at gå med på legen, da Netto satte et banner op lige ved siden af butikken og postede det på de sociale medier.

På Nørreport i København har Netto hængt et banner op lige ved siden af Irma-butikken. Se det nedest på siden.

“Få råd til at gå i Irma - Gå i Netto”, står der med så store bogstaver, at de forbipasserende på det travle knudepunkt midt i byen næppe kan undgå at lægge mærke til det.

Stikpillen er også blevet lagt op på det sociale medie Twitter af den adm. direktør for Salling Group, Per Bank, med forventning om et modsvar fra konkurrenten. Og ganske rigtigt.

Irma lod ikke muligheden for et comeback passere. Som svar har de postet et billede af banneret med en enkelt rettelse, så der nu står “Få lyst til at gå i Irma - Gå i Netto.

- Tak for skulderklappet, Netto. Det er dejligt at vide, at I også tænker på os som de sted, man allerhelst vil handle, skriver Irma i sit modsvar.

Til Dansk Markedsføring forklarer marketingchefen i Irma, Lise Hørdam, at drilleriet fik hendes afdeling til at sætte alt ind på et kreativt svar mandag morgen.

- Vi vil hellere komme med et kreativt modsvar end at være sure på konkurrenten. Så vi vil vise overskud. Og nu fokuserer de på prisen i deres reklame, men jeg tænker, at vi kan noget helt andet end Netto på service og kvalitet, som vi indarbejder i vores udspil, sagde Lise Hørdam til Dansk Markedsføring.

 

LÆS OGSÅ: Et bud på fremtidens indkøbskurv bliver nu testet i NettoFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD