Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Supermarked giver bøde for at smage på bland-selv-slikket

Foto: ColourboxTuesday den 17 October 2017 kl. 05:50 - Kilde: MetroXpress

Store problemer med svind i bland-selv-slikket har fået flere supermarkeder til at indføre bødestraf til dem, der smager på slikket.

Rema 1000 i Norge tabte så mange penge på, at kunderne prøvesmagte butikkernes bland-selv-slik, at de nu har indført bøder. Det skriver Metroxpress, der citerer DinSide.no.

Flere butikker har også opsat skilte, hvor der står: 'Smagsprøver ikke tilladt. Ved overtrædelse pålægges kunden 20 kroner'. På et andet skilt står der: 'Rapseri og tyveri politianmeldes'.

»Da mange af vores butikker har haft store udfordringer med tyveri og svind, spurgte vi vores vagtselskab til råds. Et af tiltagene, de anbefalede, var sådanne klistermærker, og vi har erfaret, at det har haft stor præventiv effekt på antallet af tyverier i vores butikker. Det er godt for vores købmænd, og det er godt for vores kunder, skriver kommunikationsdirektør i Rema 1000 Norge i en e-mail til DinSide.no.

Og selvom det måske virker uskyldigt at snuppe et enkelt stykke slik, så løber det op for butikkerne, når mange gør det. Det oplyser Kent Korsell, der er den daglige leder af det vagtselskab, Vectrocon, der har sat skiltene op i butikkerne.

- Jeg skal være forsigtig med at nævne et præcist beløb, men vi har butikker, hvor vi har afdækket svind i bland selv-slikket for op mod 100.000 kroner (80.000 danske kroner, red.) om året, siger han til DinSide.no.

LÆS OGSÅ: Så mange års fængsel får slikkonge

Læs hele artiklen på MetroXpress


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD