Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

SuperBrugsen vil øge antallet af hverdagskunder

Foto: detailfolk.dkThursday den 28 February 2019 kl. 09:33 - Kilde: Fødevarewatch

Selvom SuperBrugsen har nedsat prisen på en lang række varer, lader kunderne vente på sig. Folk skal opdage, hvad vi kan, siger kædedirektør.

Der er hård konkurrence mellem supermarkederne og discountkæderne. I den kamp har SuperBrugsen også meldt sig på banen. Kæden har sænket priserne på 1000 varenumre, men desværre har det endnu ikke haft den ønskede effekt. Det skriver Fødevarewatch.

- Vi står langt stærkere i markedet med de lavere priser. Men at få folk til at kvittere for det, kræver et langt og sejt træk. Vi skal derfor blive ved med at fortælle om det og vise kunderne det ved at iscenesætte det i butikkerne og i vores markedsføring, siger kædedirektør, Jesper K. Andersen, til Fødevarewatch.

Han forklarer, at SuperBrugsen har godt fat i weekendkunderne, men det kniber med at lokke folk til i hverdagen, hvor de ofte vælger discount.

Coop vil derfor teste en en ny type tilbudsavis. Her er fokus på de varer, som kunderne ellers køber hos konkurrenterne. Oven i dette skal et større sats på convenience lokke kunderne ind i butikken i hverdagene.

- Vi har stor vækst inden for kategorien, men der er ingen tvivl om, at vi skal udvikle os mere. Jeg tror, vi vil opleve en anden slags medarbejdere i vores produktionsområde. Vi kommer til at have kokke i nogle af vores butikker, fordi det er vigtigt, at vi har nogen, der kan forstå den verden, siger kædedirektøren.

LÆS OGSÅ: Superbrugsen henter ny salgsdirektør

Læs hele artiklen på Fødevarewatch


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD