Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Store opkøb gnaver af T. Hansens overskud

Foto: detailfolk.dkMonday den 18 June 2018 kl. 09:30 af: Kristian Holgersen

Efter en stime af rekorder forsvinder næsten halvdelen af overskuddet fra Bent Jensens milliardforretning.

På det seneste har T. Hansen Gruppen haft tegnebogen oppe af lommen flere gange. Det sætter tydelige aftryk i årsregnskabet for 2017.

For første gang i flere år bliver det nemlig ikke til et rekordstort overskud. På bundlinjen står 48,9 mio. kroner - næsten en halvering i forhold til året før.

- Årets resultat er faldet som følge af opkøbet af Torshov Bilrekvisita AS samt Vestjysk Autodele A/S, som har krævet betydelige ressourcer at integrere, skriver ledelsen i en kommentar til regnskabet og fortsætter:

- Ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende, men dog lavere end den forventede udvikling.

Trods en vigende bundlinje, så når salget ny topfart. Nettoomsætningen lander på 1,2 mia. kroner - en lille forbedring af sidste års rekord.

Store tilføjelser

Torshov Bilrekvisita havde 13 norske butikker, da virksomheden blev opkøbt af T. Hansen Gruppen i starten af 2017 for en ukendt sum. Siden er kæden blev en del af thansen-brandet og vokset til 16 butikker.

- Vi er utrolig glade og stolte over, at vi realiserer vores drøm om at ekspandere til udlandet med købet af Torshov Bilrekvisita AS. Torshov Bilrekvisita AS kommer med stolte traditioner og en unik historie indenfor branchen, der går tilbage til 1973, sagde Bent Jensen, stifter og direktør i T. Hansen Gruppen, sidste år ifølge Fyens Stiftstidende.

På næsten samme tid slog T. Hansen Gruppen også tænderne i Vestjysk Autodele, som med fire jyske afdelinger kunne præstere en årlig omsætning på 77 mio. kroner, skriver Fredericia Dagblad.

T. Hansen Gruppen driver over 80 danske butikker og opererer som autogrossist gennem datterselskabet AD Danmark. 

LÆS OGSÅ: T. Hansen Group slår autokæder sammenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD