Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Stor satsning i Superbrugsen: Åbner mere end 150 nye afdelinger

Foto: detailfolk.dkMandag den 17 maj 2021 kl. 11:43 af: Kristian Holgersen

Der er tale om et af de største udrulningsprojekter i Superbrugsens historie, lyder det fra Coop. Kvickly er også med på vognen.

Fra denne uge starter Coop på arbejdet med at rulle et nyt koncept ud i omkring 160 butikker i Superbrugsen og 50 butikker i Kvickly. 

De nuværende slagter- og delikatesseafdelinger bliver bygget om til en ny type afdelinger under navnet MadCooperativet, hvor der bliver lagt større vægt på færdige måltidsløsninger og et skiftende sortiment i løbet af ugen.

Ifølge en pressemeddelelse fra Coop er der tale om et af de største udrulningsprojekter i kædens historie.

- Kundernes madvaner er under hastig forandring. Kravene til inspiration og til løsninger er langt større i dag. Med det nye koncept vil vi gå foran i den udvikling, hvor overskrifterne er kvalitet, lokal variation og bekvemmelighed, siger Jesper Gottschalck Jensen, kædedirektør i SuperBrugsen.

Medarbejderne bliver uddannet

Udover arbejdet med at bygge om og sætte nye skilte op i butikkerne, følger der også et uddannelsesprogram for medarbejderne med den nye satsning.

- At have faguddannede medarbejdere, større udvalg af lødige måltidsløsninger og lokalt tilpassede tilbud er helt afgørende i vores kamp mod discountkæderne. Det er her kunderne i fremtiden endnu tydeligere end hidtil skal opleve en mærkbar forskel mellem et kvalitetssupermarked som SuperBrugsen og en discountbutik, siger Jesper Gottschalck Jensen.

MadCooperativet kommer til at have et skiftende sortiment i løbet af dagen, så kunderne kan finde morgenmad, frokost og aftensmad på hylderne.

Men der bliver også taget højde for ugedagene. Eksempelvis ligger op mod 40 procent af salget i de nuværende slagter- og delikatesseafdelinger fredag og lørdag.

LÆS OGSÅ: Coop har fundet ny kædedirektør til Dagli´BrugsenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD