Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Stor netbutik løber ind i en rundbarbering: - Utilfredsstillende

Foto: PR.
Tuesday den 1 August 2023 kl. 10:00 af: Kristian Holgersen

Forventningerne om at tjene millioner i 2022 blev langtfra indfriet hos en af landets større netbutikker.

Hos netbutikken Nicehair blev 2022 lidt af en skuffelse.

På forhånd havde ledelsen sat næsen op efter at holde overskuddet på omkring seks millioner kroner, men i det nye årsregnskab ender Nicehair med at tabe mere end otte millioner.

Det stempler ledelsen som “utilfredsstillende”.

- Nedgangen i årets resultat skyldes en ændret markedssituation med øget inflation, stigende indkøbspriser, samt ikke budgetterede omkostninger i forbindelse med den fulde integration i Egmont, der i marts 2022 overtog det fulde ejerskab af Nicehair, fremgår det af årsrapporten.

Nicehair sælger primært pleje- og skønhedsprodukter. Størrelsen på den årlige omsætning fremgår ikke af årsrapporten, men fra 2016 til 2020 var netbutikken igennem en stærk periode, hvor salget blev løftet fra 150 millioner kroner til 230 millioner.

Allerede i det næste årsregnskab forventer Nicehair at få de sorte tal tilbage på bundlinjen.

Stifter er ude

Sidste år sagde Tonny Nielsen Bruun farvel til Nicehair, som han selv stiftede tilbage i 2009. Det fremgår af Jydske Vestkysten.

Egmont-koncernen har købt den del af ejerskabet, som stadig stod i Tonny Nielsen Bruuns navn, og bliver dermed eneejer af Nicehair.

- Efter at jeg solgte yderligere 21 procent til Egmont sommeren 2021, begyndte jeg at trække mig mere ud af den daglige drift, og jeg har indset, at "min baby" er ved at blive stor, sagde Tonny Nielsen Bruun i en pressemeddelelse sidste år ifølge JydskeVestkysten.

- Nu har jeg solgt den sidste del, og det er derfor det rette tidspunkt at slippe og komme videre. Jeg forlader NiceHair med stolthed over det, jeg har skabt. Selskabet er i god form, og jeg er sikker på, at Story House Egmont er de helt rigtige ejere til at drive det videre, sagde stifteren.

LÆS OGSÅ: Matas-konkurrent på jagt efter milliarden får ny adm. direktørFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD