Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Stor børnebutik på nettet er gået konkurs

Jesper Mark, medstifter og medejer af Pixizoo. Foto: PR.
Tuesday den 20 December 2022 kl. 10:58 - Kilde: Finans

Midt i julehandlen er en kendt forhandler af legetøj og børnetilbehør gået konkurs.

Selskabet bag danske Pixizoo er gået konkurs, viser oplysninger fra Statstidende, som Finans var de første til at rapportere om.

Pixizoo sælger legetøj, børnetøj, babyudstyr og andre beslægtede varer på nettet og i en enkelt fysisk butik, som ligger i Aarhus.

- Umiddelbart har der været flere udgifter end indtægter, siger advokat Søren Christensen Volder fra Bech Bruun til Finans. Han er konkursboets kurator.

- Selskabet har været på en vækstrejse og har ikke kunnet indfri forventningen til omsætningen. Det er en virksomhed, som likviditetsmæssigt har haltet bagefter i noget tid. Der har været forskellige forsøg på at rette op, men det har ikke været nok, siger Søren Christensen Volder.

Tirsdag formiddag var Pixizoos netbutik stadig åben, men på toppen af siden figurerer en rød bjælke med teksten: Vi kan desværre ikke garantere levering inden jul.

Tilbage i 2014 blev Pixizoo stiftet af Anders Kobberup sammen med brødrene Karl Mark og Jesper Mark.

Stort tab i 2021

Efter underskud i 2018 og 2019 kunne Pixizoo notere et mindre overskud i coronaåret 2020. Men i det seneste årsregnskab fra 2021 lyder det samlede resultat på minus 24,6 millioner.

Det underskud er på et helt andet niveau end tidligere.

- Ultimo 2020 blev lagerdrift insourcet i nye lokaler og efterfølgende er kontor og butik flyttet til samme lokation i Skejby. Denne overflytning har medført betydelige merudgifter, der belaster årets resultat, fremgår det af årsrapporten.

- Ledelsen har revideret strategien for selskabet, hvilket forventes at medføre vækst i såvel omsætning som indtjening, fremgår det.

LÆS OGSÅ: Detailhandlen tager del i stor konkursbølge

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD