Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Kendte erhvervsfolk overtager endnu et konkursbo

Foto: detailfolk.dkMonday den 28 November 2022 kl. 11:22 af: Kristian Holgersen

Konkursramt interiør- og legetøjsmærke bliver samlet op af kendte erhvervsfolk, som har planer om at åbne butikker i hele landet.

Interiør -og legetøjsmærket Fabelab endte for nylig i en konkurs, fordi coronakrisen og inflationen rev økonomien i stykker.

Men nu bliver forretningen reddet af to købere, nemlig markedspladsen Reshopper og børnetøjsvirksomheden Luxkids ApS, som deler ejerskabet imellem sig.

Direktør i Reshopper er den kendte iværksætter Casper Blom, som efterhånden har gjort opkøb af denne slags til en vigtig del af forretningsmodellen. Med i ejerkredsen er desuden Jesper Buch.

Tidligere i år overtog Reshopper også den konkursramte forhandler af børnetøj Tinderbox. Handlen satte gang i planerne om at stable en ny børnekæde på benene, og den første Reshopper-butik er nu åbnet i Kolding. På sigt er det planen at have butikker i hele landet.

Produkterne fra Fabelab kommer til at blive en del af sortimentet, forklarer Casper Blom.

- Vi glæder os til at kunne afsætte Fabelab’s fantastiske varer til danske børnefamilier via Reshopper’s markedsplads app og egne fysiske butikker, som er et univers hvor varerne kan få en cirkulær rejse med respekt for deres høje kvalitet, siger direktøren i en pressemeddelelse.

Fabelab, der blev grundlagt i 2018, producerer legetøj og interiør for børn med fokus på høj kvalitet og bæredygtighed. Ved konkursen blev virksomhedens varer solgt hos mere end 500 forhandlere i hele Europa.

LÆS OGSÅ: Opkøb bliver startskuddet til en ny butikskædeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD