Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Særlig pulje sikrer ansættelse af hundredvis af elever

Adm. direktør i KFI, Terje List.
Foto: Foto: Karl NordlundFriday den 11 August 2023 kl. 11:03 af: Kristian Holgersen

En indsats for at sikre strømmen af elever har haft en afgørende effekt, lyder det fra KFI.

Købmandsfonden KFI lancerede i foråret en uddelingspulje - Elevpræmie - hvor købmændene kan modtage et beløb på op til 100.000 kroner, når de ansætter en elev.

Indtil videre har købmændene ansat mere end 550 elever med hjælp fra puljen. Tallet ventes endda at stige, fordi september måned normalt er højsæson for elevstarter i butikkerne, skriver KFI i en pressemeddelelse.

- De selvstændige købmænd har klaret sig godt de senere år. Men en stabil tilførsel af elever er helt afgørende for, at købmændene også kan stå stærkt fremadrettet. Det er baggrunden for vores initiativ, siger adm. direktør i KFI, Terje List.

Hos købmændene i kæderne Meny, Spar og Min Købmand har puljen haft betydning for rekrutteringen af elever, fortæller Morten Esmer, der er head of learning i Dagrofa.

- Vi ansatte 80 procent flere elever i kæderne i 2022 end året før. Og her i 2023 har vi år til dato lagt 88 procent oven i 2022 tallet, så det er procent med procent på. Samtidig har vi foretaget væsentlige forbedringer af vores elevuddannelse. Men der er ingen tvivl om, at elevpræmien har været helt afgørende for succesen, siger Morten Esmer.

Elevpræmie gælder både toårige salgsassistentelever, treårige nymesterlære-elever, salgsassistentelever og slagter- og delikatesse-elever.

LÆS OGSÅ: Købmænd står klar til at gribe bold fra regeringenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD