Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Spisekæde taber penge: Stiftere overtager styringen fra koncern

Foto: detailfolk.dkTuesday den 8 September 2020 kl. 11:03 - Kilde: Berlingske

Efter et år præget af både investeringer og flere lukkede spisesteder står en kendt tv-kok tilbage med et betydeligt underskud i sin pizzakæde.

Pizzakæden Gorms Pizza, som er opkaldt efter medstifteren og tv-kokken Gorm Wisweh, har tabt 9,4 millioner kroner i 2019. Det skriver Berlingske.

Tabet kommer efter et år, hvor Gorms Pizza har gennemført tunge investeringer for at styrke væksten, men samtidig har lukket tre restauranter.

For to år siden overtog giganten Orkla ejerskabet af Gorms Pizza. Men siden er det gået for stærkt, og nu er stifterne vendt tilbage til driften, ligesom de også skal til at fylde mere i ejerkredsen.

- Vi har stadig en positiv dialog med Orkla. Men der er en kompleksitet i Gorms, som gør, at det måske ikke skal drives af en koncern af Orklas kaliber men i stedet af os, som er tæt på markedet og har opbygget virksomheden, siger medstifter Christian Madsen til Berlingske. Han har været adm. direktør siden januar.

Gorms Pizza blev grundlagt i 2008 af en restauratør, to vinimportører, en tjener og Gorm Wiswah, som senere er blevet et kendt ansigt efter flere optrædener i fjernsynet. Blandt andet som tv-kok, men også som deltager i Vild med dans på TV2.

Det første spisested åbnede samme år, og siden er kæden vokset til at have syv restauranter og fire pizzabarer med en mindre formel stemning. Omsætningen lyder på godt 90 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Holdet bag nyt pizzakoncept vil ud i hele landet

Læs hele artiklen på Berlingske


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD