Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Spektakulært kup vækker opsigt i Storbritannien

Foto: detailfolk.dkFriday den 10 April 2015 kl. 10:02 - Kilde: BT

Tyve kan være sluppet afsted med op til 2 mia. kr., efter de i bedste Olsen Banden-stil er brudt ind i en sikkerhedsboks, der bruges af smykkebutikker.

I bedste Olsen Banden-stil er tyve i påskeferien sluppet afsted med et spektakulært kup i Londons juvelerområde.

Det skriver BT.

Det er Hatton Garden Safe Deposit, der har været udsat for røveriet. Her opbevarer smykkebutikker og juvelerhandlere i området, der ikke har råd til dyre forsikringer eller egne sikkerhedsforanstaltninger, deres dyre varer. Nogle vurderinger går på, at der kan være stjålet værdier for op til 2 milliarder kroner, men det er endnu ikke endelig opgjort, hvor meget tyvene er sluppet afsted med.

Tyvene er brudt ind i et kontor ovenover Hatton Garden Safe Deposit. Herefter har de firet sig mere end 16 meter ned gennem en elevatorskakt for at få adgang til det sikrede boksrum i kælderen. Undervejs har de afbrudt overvågningsudstyret på stedet, ligesom de har skåret sig igennem en halv meter tyk ståldør.

Samtidig har de måske sikret sig med diverse afledningsmanøvrer. I hvert fald spekuleres der i britisk presse i, at der op til røveriet var blevet udsendt breve om, at der kunne være støjgener fra arbejdet ved en jernbanestation i området. Også en usædvanlig stor brand ved en nærliggende undergrundsstation kædes af britiske medier sammen med røveriet, der skete i påskedagene, men først er blevet offentliggjort i denne uge.

LÆS OGSÅ: Sådan forebygges røveri i butikken bedst

Læs hele artiklen på BT


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD